Duben 2009

Sodom-Agent Orange(1989)

30. dubna 2009 v 19:19 | Milan |  DOWNLOAD
podle mě nejlepší album od Sodom...určitě si ho stáhněte...


Sodom

30. dubna 2009 v 19:06 | Milan |  KAPELY A JEJICH VZNIK
Sodom je německá trash metalová skupina z Gelsenkirchenu,založená roku 1982.Spolu s Kreator a Destruction je Sodom řazen mezi ,,velkou trojku'' německého trashe.Zatímco ostatní dvě skupiny vytvořily zvuk,který měl výrazný vliv na death metal,naopak styl který hrál Sodom ovlivnil mnoho black metalových skupin.Kapela vydala svůj debut In the Sign of Evil roku 1985.V roce 1989 vydala skupina album Agent Orange(za chvíli dám odkaz na stáhnutí této desky do rubriky ***download***),se kterým se proslavila po celém světě a jen v Německu se ho prodalo přes 100 000 kusů,tolik alb do té doby neprodala žádná jiná německá trash metalová skupina.Poté se ve skupině často střídali členové,ale od alba Masquerade in Blood (1995) hraje skupina ve stejném složení až do dnes.Přikládám nejslavnější video od Sodom se jménem Fuck the Police a mojí nejoblíbenější píseň od Sodom Agent Orange.






Milan

29. dubna 2009 v 19:49 AUTOŘI
Tak jsem přibral další posilu...

Titanic

29. dubna 2009 v 19:19 | Milan |  KAPELY A JEJICH VZNIK
Motto: "Jen zkuste přijít, a já vám ukáži, s kým máte tu čest..."
Tato brněnská heavy/speed metalová skupina byla založena pravděpodobně roku 1984,některé zdroje však uvádí rok 1982.Odrazovým můstkem se stala demo nahrávka Eso Hertz z roku 1987,natočená jako záznam z koncertu.Můžeme na něm najít věci jako Simulant,Vošklivej nebo Sváteční Heavy Metal-později pod názvem Metalový svátek.Roku 1989 vydává skupina skvělou debutovou desku Metal Celebration.Tuto desku vydalo slovenské nakladatelství Opus a prodalo se jí okolo 120 000 kusů!Tato deska se proslavila i tím,že měla dvě verze obalu-v Československu album vyšlo s oranžovým logem skupiny na černém pozadí s vesmírnou oblohou,druhá verze,zelená s zobrazením draka nebyla pro domácí trh povolena a vyšla jen v exportní verzi.Ale po revoluci se i Češi dočkali druhé varianty obalu.Obě verze obalu můžete vidět v rubrice Diskografie a Obaly.Odkaz na stažení celého alba je v rubrice***download***.Roku 1991 dělá Titanic předkapelu na koncertě Deep Purple.Poté skupina vydává druhé album
Ábel,kterého se však prodalo ,,jen'' 60 000 kusů.Roku 1993 vydává Titanic album pojmenované 3,tomu se však nedostává větší publicity.V roce 1997 vydává skupina čtvrtou desku Rocková balady,která však vyšla pod jménem Requiem a obsahuje hity jako Figurína nebo Viva Musica.O rok později skupina ukončuje činnost.

TITANIC METAL CELEBRATION...download

28. dubna 2009 v 21:59 | novaciny |  DOWNLOAD
ODKAZ JE Z ULOZTO.CZ

Titanic-Metal Celebration

28. dubna 2009 v 20:45 | Milan |  CD/DVD OBALY
Metel Celebration má dvě verze obalu-česká a exportní,která se později dostala i do Čech.TITANIC - Metal CelebrationObrazek


Obrazek

TITANIC - BLUDNEJ KRUH

28. dubna 2009 v 20:33 | Novaciny |  VIDEOKLIPY

Kremulátor

28. dubna 2009 v 20:21 | Milan |  KAPELY A JEJICH VZNIK
Kremulátor je strakonická již neexistující trash/death metalová skupina.Tady je odkaz na jejich stránky:


Je tam ke stažení jejich jediné cd Masakr na kolejích i s obalem,vřele doporučuju stáhnout.

KREMULATOR - VELEKNĚZ

26. dubna 2009 v 0:07 | NOVACINY |  VIDEOKLIPY

SATANSHOP

25. dubna 2009 v 21:57 | novaciny |  SEZNAM METAL-SHOPŮ
www.satanshop.cz

tkz. levné nosferatu..

Loretta-Loreta

25. dubna 2009 v 21:41 | Milan |  VIDEOKLIPY


ALKEHOL JOHOHO! (+ obal)

19. dubna 2009 v 17:36 DOWNLOAD
***********

***********


ALKEHOL - RŮZNE MP3

19. dubna 2009 v 14:52 | http://mp3.izdarma.cz/mp3-zdarma/alkehol-mp3/ |  DOWNLOAD




ALKEHOL už brzy!!

13. dubna 2009 v 14:29 TOUR 2009

KDY? 7.5.
KDE? Kulturní dům v Katovicích (okres Strakonice)
VSTUPNÉ: cca 250,kč
KAPELY: ALKEHOL,HAMR,KONFLIKT

Stahovat videa z Youtube?

5. dubna 2009 v 14:16 | Novaciny |  VEDLEJŠÍ
Určitě už jste byli v situaci že jste si našli nějaké hezké video na youtube a chtěli jste si jej stáhnout jako MP3.Je na to několik programů ale mně se zdá být jednodušší tohle:


stačí jen zadat webovou adresu videa (http://xxxxxxx) a vybrat si požadovaný formát.Pak jen počkáte až se video převede v požadovaný formát a stáhnete jej.

Někdy se může stát že je server přetížen a tak se konvertování nespustí,takže je třeba to zkusit znova.


Ozzy Osbourne

5. dubna 2009 v 14:05 | www.wikipedia.cz |  KAPELY A JEJICH VZNIK

Ozzy Osbourne (narozený jako John Michael Osbourne, 3. prosince 1948, Aston, Birmingham) byl zpěvákem legendární heavymetalové kapely Black Sabbath, odkud byl v roce 1979 vyhozen, ale v roce 1997 se do ní na čas vrátil a kapela začala příležitostně vystupovat opět v původní sestavě, kterou tvořili Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler a Bill Ward. Od 80. let 20. století vystupuje sólově, zde je komerčně ještě úspěšnější, než bylo jeho působení ve skupině Black Sabbath. Jedná se o jednoho z nejznámějších, ale také nejkontroverznějších rockových zpěváků současnosti.

Spolu se svou manželkou Sharon každoročně organizuje metalový festival Ozzfest, na kterém hrají spousty Heavy Metalových, Hard Rockových, Death Metalových, Hardcore a Nu Metalových skupin. Ozzy a jeho rodina byli hlavními protagonisty reality show The Osbournes, kterou vysílala MTV. Je podruhé ženatý a má pět dětí - Jessica (naroz. 1972), Louis (naroz. 1975), Aimee (naroz. 1983), Kelly (naroz. 1984), Jack (naroz. 1985).


Diskografie
Blizzard of Ozz (1980)
Diary of a Madman (1981)
Speak of the Devil (1982) - koncertní album
Bark at the Moon (1983)
The Ultimate Sin (1986)
Tribute to Randy Rhoads (1987) - koncertní album
No Rest for the Wicked (1988)
Just Say Ozzy (1990) - koncertní album
No More Tears (1991)
Live & Loud (1993) - koncertní album
Ozzmosis (1995)
The Ozzman Cometh (1997) - kompilace
Down to Earth (2001)
Live at Budokan (2002) - koncertní album
The Essential Ozzy Osbourne (2003) - kompilace
Prince of Darkness (2005) - kompilace
Under Cover (2005) - cover album
Black Rain (2007)